nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence élete

Istenes Bence összegezte az évét: „Megy el az élet mellettem”

Idén lazábbra fogja a gyeplőt.

Istenes Bence a közösségi oldalán árulta el, hogy 12 cetlire írja fel, mit szeretne elérni az évben. Húz belőlük, majd a többit elégeti. Ez egyfajta rituálé számára. A különleges szokásról hosszan beszélt a követőinek. A sztár nem titkolja: úgy érzi, hogy jobb lenne visszavenni a nagy pörgésből.

„12 vágyunkat írtuk a cetlikre, amiket szeretnénk, hogy jövőre megvalósulnának. 11-et véletlenszerűen elégetünk, ezt az univerzumra bízzuk, hogy teljesítse. Marad egy cetli, amit elolvasol és az a te feladatod, amiért te vagy felelős, hogy abban az évben megvalósítsd” – közölte Bence, majd hozzátette, hogy a tavalyi kívánságainak fele teljesült. És hogy mik a tervei a 2024-es évre? Természetesen arról is szó esett.

„Nagyon fontos, hogy mivel töltöd az évet. Az a legjobb, amit szívesen csinálunk, de nyilván ezt nem mindig lehet megtenni. Sok kompromisszumot kell kötnöm nekem is az életben. Végig kell gondolni, mi a fontos, mennyi időt akarsz a gyerekeiddel tölteni vagy munkával tölteni. Sokszor azon gondolkodom, hogy nem éri-e meg jobban kevesebbet dolgozni, picit kevesebbet keresni, de lejjebb vinni az igényeket, de többet élni. (…) Imádtam ezt a bokszos őrületet és mindent, ami körülötte volt, de elment egy évem. Júniusban volt az utolsó szabadnapom. Nem találkoztam a barátaimmal, megy el az élet mellettem. Elgondolkodom rajta, hogy nem lenne jobb kevesebbet dolgozni és többet élni? Szeretnék kicsit még többet élni és nem hajtani a sikereket és a munkát” – mondta az Instagramra feltöltött videójában a híresség.

Istenes Bence

Istenes Bence (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top