nlc.hu
Sztárok

Korda György pókerezése

Korda György elárulta, milyen tétekben játszott már pókeren

A házaspár mindkét tagja szereti a kártyajátékot.

Korda Györggyel és Balázs Klárival beszélgetett a story.hu, a beszélgetés során pedig a póker is szóba került. Hosszú éveken keresztül közösen közvetítettek pókermeccseket a Sport TV-n, Korda szerint nem véletlenül, hiszen mindketten szeretik ezt a játékot.

„Éppen a Fészek Klubban ultiztam, amikor egy kardvívó világbajnok, nevezetesen Meszéna Miklós, megkérdezte tőlem, hogy pókerezem-e. Akkoriban még azt se tudtam, mi az, hogyan játsszák, de ő a fejébe vette, hogy megtanít rá. Így is történt, bár az ötlapos európai pókernek, az úgy nevezett draw-nak semmi köze a texas holdemhez, ami aztán később a szenvedélyem lett, és az életem részévé vált” – nyilatkozta az énekes. Arról is szó esett, hogy milyen összegeket nyert eddig. 

Korda György a Csináljuk a fesztivált! címû showmûsor sajtótájékoztatóján Budapesten, az MTVA 1-es stúdiójában 2022. március 1-jén

Korda György (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

„Akkorát sosem buktam, hogy az megingassa a családi költségvetést. Inkább nyerő típus vagyok, de azért egy családi házat még én sem vettem a nyereségből. (…) Ma már egyébként is legfeljebb a barátaimmal aprópénzben játszom, Amerikában pedig már nem is emlékszem, mikor voltam utoljára” – mondta a lapnak Korda György.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top