nlc.hu
Sztárok

Kordáék az örökbefogadásról

Korda Györgyék az örökbefogadás mellett döntöttek: „Egy percet sem hezitáltunk”

Elárulták az okokat is.

Korda György és Balázs Klári örökbe fogadó szülei lettek egy vízilópárnak, Lindának és Szigfridnek. A debreceni állatkert másfél tonnás kedvencei 35 éve élnek szerelemben, és pont a hosszú, boldog kapcsolatuk volt a miértje annak, hogy a házaspárt kérték fel az örökbefogadásra – írja a Bors.

Korda György és Balázs Klári,

Szerelmes vízilovakat fogadott örökbe a Korda házaspár – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Azt hiszem, egy percet sem hezitáltunk. A koncertünk előtt 3 órával meg is érkeztünk az állatkertbe, hogy találkozhassunk az új fogadott gyerekeinkkel. Hát mit is mondjak…. nem kicsik! Másfél tonnás, hatalmas állatok, de olyan szelídek, hogy az valami csoda!” – mesélte a bulvárlapnak az énekes.

A Korda házaspár nagyon büszke arra, hogy mostantól ők a híres szerelmespár örökbefogadó szülei, és legkorábban tavasszal vissza is mennek Debrecenbe, hogy meglátogassák Lindát és Szigfridet.

A 84 éves énekes egyébként a minap arról is beszélt, hogyan és mikor találkozott először a pókerrel, illetve milyen összegeket nyert eddig. „Éppen a Fészek Klubban ultiztam, amikor egy kardvívó világbajnok, nevezetesen Meszéna Miklós, megkérdezte tőlem, hogy pókerezem-e. Akkoriban még azt se tudtam, mi az, hogyan játsszák, de ő a fejébe vette, hogy megtanít rá. Így is történt. (…) Később a szenvedélyem lett, és az életem részévé vált” – vallotta be Korda György, aki elárulta, sosem bukott akkorát, hogy megingassa a családi költségvetést. „Inkább nyerő típus vagyok, de azért egy családi házat még én sem vettem a nyereségből” – fogalmazott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top