nlc.hu
Sztárok

Rost Andrea vallomása a szerelemről

61 évesen sem mondott le a szerelemről Rost Andrea: „Bízom benne, hogy jön még valaki az életemben, akivel elkényeztethetjük egymást a szeretetünkkel”

Még vágyik párkapcsolatra a világhírű operaénekes.

A most egyedül élő Rost Andrea várja a nagy Ő betoppanását. „A kor nem számít: bízom benne, hogy jön még valaki az életemben, akivel elkényeztethetjük egymást a szeretetünkkel. Várom, ám jelenleg nincs ilyen lovagom, nem is keresem tudatosan: jön, amikor jönnie kell, és biztosan gond nélkül becsatlakozik a világomba” árulta el a Metropolnak.

Rost Andrea

Rost Andrea jelenleg nem keresi a szerelmet, de nem is zárkózik el előle – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A 61 éves, elvált, Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas operaénekes bevallotta a lapnak, hogy jelenleg annyit dolgozik, hogy nem is lenne ideje egy párkapcsolatra. „De ha előbb kopogtatna, hiszem, hogy megoldanám a helyzetet” – fűzte hozzá.

Annak ellenére, hogy elváltak, Rost Andrea szívesen lép fel a volt férjével, Harazdy Miklós zongoraművésszel, akitől két gyermeke született. A lánya, Eszter profi fotós, míg a fia, Máté Svájcban él és egy autószalonban dolgozik. „Gyerekkora óta bolondul a kocsikért, az »autó« volt az első szava. Karácsonyra sikerült hazajönnie, így a család együtt ünnepelhetett” – mesélte a világhírű szoprán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top