nlc.hu
Sztárok

Hunyadi Donatella kiskutyája

Egy hónapja van vele Hunyadi Donatella, de egyből elrabolta a szívét

A Mokka műsorvezetői sok boldogságot kívántak hozzá Kiszel Tünde lányának.

Bővült Kiszel Tünde családja, egy cavapoo (spániel és uszkár keverék) fajtájú kiskutyát kapott a naptárdíva lánya. Az apró jövevény immár egy hónapja teszi szebbé Hunyadi Donatella életét. Az új családtagot most a Mokkában is megmutatta a Dancing with the Stars versenyzője.

Hunyadi Donatella,

Hunyadi Donatella mindig is egy ilyen kutyára vágyott – Fotó: Sajtószoba

Most lesz 4 hónapos. Egy hónapja hoztam el körülbelül, ahogy vége lett a Dancingnek. Egyébként a története is a Dancinghez kötődik. Mert úgy került hozzám a kis Mimi, hogy próbáltunk éppen a Didivel a táncosok klubjában, és egy nagyon-nagyon rossz napon voltam túl, (…) és egy ilyen fajta kutya odaszaladt hozzám. És akkor megkérdeztem: ‘Bocsi, ez kinek a kutyája? Mert nekem egy ilyen kutya kell’. Akkor egyből felhívtam a helyet, ahonnan van. Mentünk is le Kecskemétre, kiválasztottam őt, és egy hónapja nálam van” – mesélte.

A kiskutya főleg Donatella édesanyjával van. „Nagyon örült neki, mert mi nagyon kutyásak vagyunk. Volt egy kiskutyánk, akit nagyon fiatalon elveszítettünk. Sokáig nem akartunk újabb kutyust, de Mimi annyira belopta magát a szívünkbe. Nagyon cuki, és annyira jók a tulajdonságai ennek a fajtának” – áradozott az ebről, hozzátéve: hatalmas felelősség is. „Mindig szem előtt tartottam, tehát ameddig volt a Dancing, és sok elfoglaltságom volt, akkor még direkt nem akartam, hogy ott legyen egy kiskutya. Akkor szerettem volna, amikor tényleg nagyon sokat tudok vele foglalkozni, tudom őt megfelelően nevelni” – jegyezte meg a naptárdíva lánya, akinek sok boldogságot kívánt a kiskutyához a Mokka műsorvezetője, Orosz Barbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top