nlc.hu
Sztárok

Összejött Tóth Katica és Tasi Dávid

Egymásba szeretett a DWTS táncosa és a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje

Immár egy párt alkot Tóth Katica és Tasi Dávid.

Egymásba szeretett a Dancing with the Stars profi táncosa, Tóth Katica és a Sztárban Sztár leszek! 4. évadának felfedezettje, Tasi Dávid. Arról, hogyan ismerkedtek össze és mióta alkotnak egy párt, a Mokkában beszéltek.

Tasi Dávid és Tóth Katica

A TV2 berkeiben jött össze Tasi Dávid és Tóth Katica – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Egymás mellett próbáltunk, állandóan itt voltunk bent a stúdióban. Nyilván ennek is köszönhető a megismerkedésünk. Hivatalosan nagyjából másfél hónapja vagyunk együtt, de egy kicsit hosszabbra nyúlik vissza az ismerkedésünk” – mesélte Tóth Katica.

Arra a kérdésre, hogy szerelem volt-e első látásra, Tasi Dávid a következőket árulta el: „Elég komplikált volt. Az Instagramon reagáltam egy Storyra, aztán eltelt 3 hét. Vártam, hogy majd keres, de semmi. (…) Nekem nagyon tetszett, hogy nem adta magát olyan könnyen.” 

„Rájött, hogy nálam egy picit többre lesz szükség” – fűzte hozzá a versenytáncos, aki arról is beszélt, hogy nem szeretnének mindent „kiteregetni” a szerelmükről a közösségi médiában. 

Tasi Dávid személyi edzőként dolgozott, ám a tánc nem volt az erőssége a tehetségkutatóban, míg Tóth Katica amellett, hogy versenytáncos, oktat is, így joggal merül fel a kérdés, hogy esetleg egymás karrierjére is tudnak hatni. „Az az igazság, hogy ő otthon mindig táncol, és egyébként nem is olyan rosszul, úgyhogy én bízom benne, hogy lesz lehetőségünk akár együtt is táncolni, vagy olyan dolgokat megvalósítani, ami egy kicsit a tánc felé visz majd minket. Aztán majd meglátjuk” – mondta a DWTS profi táncosa.

A beszélgetés során az is kiderült, hogy Katica édesanyjának december 27-i, 50. születésnapjára rendezett meglepetésbulin mutatta be a családnak a kedvesét a versenytáncos. „Nagyon izgultam” – vallotta be Dávid. Mint kiderült, mindkettőjük szülei nagyon örültek a gyerekük új párjának.

A szerelmesek egyelőre nem költöztek össze, de már tervbe van véve egy közös kutya.

Tóth Katicának egyébként a korábbi párja az ugyancsak versenytáncos Suti András volt. Nyolc évig voltak együtt, tavaly közösen döntöttek úgy, hogy két és fél év jegyben járás után felbontják az eljegyzésüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top