nlc.hu
Sztárok

Dancing with the Stars szerelmespár

Felbontotta az eljegyzését a Dancing with the Stars táncosa, Tóth Katica

Két és fél év jegyben járás után közösen döntött így a kedvesével.

Suti Andris és Tóth Katica szakítottak, melyet a Blikk közölt. A pár nyolc évig volt együtt. Míg Katica idén másodjára, Andris már harmadszor lesz részese a Dancing with the Starsnak. Katica a lapnak arról is beszélt, hogyan tudnak egymás mellett dolgozni az eljegyzésük felbontása után.

„Annak, hogy kevesebb a közös tartalom, az az oka, hogy már régóta nem alkotunk egy párt az életben. A szeretet, a tisztelet az megmaradt, rengeteg minden van mögöttünk, sokat köszönhetünk egymásnak. Közös döntés alapján ért véget hullámvölgyeken keresztül… Próbáltuk megmenteni a kapcsolatot, de arra jutottunk, hogy jobb lesz külön. A közös munka ettől még működőképes, továbbra is szeretjük egymást. A műsor felkészülése alatt is segítjük egymást, sokszor van, hogy egymás mellett próbálunk” – mesélte a táncos, aki már külön is költözött Andristól. Katica azt is elmondta, hogy mi lehetett a szakítás oka.

„A nyolc év alatt az utolsó két-három évben, a covid után jött el az első olyan pillanat, amikor – nem egy harmadik fél és nem is a szeretet hiánya miatt – nem tudtunk okot mondani, de éreztük, szét kell mennünk…”

Tóth Katica

Tóth Katica és Csuti. (Fotó: TV2)

Katica táncospárja, Szabó András Csuti egyébként így nyilatkozott korábban a szerepléséről:

„Soha még ilyen formátumú műsorban nem szerepeltem, ahol zsűri is pontoz, nézők is szavaznak, mindez élő, fantasztikus díszletek közt. Szóval ez egyfajta szüzesség-elvesztés is lesz nekem! Ráadásul nekem a legtöbb versenyzővel szemben nincs színpadi rutinom, mert más egy előadást egy színpadon megtartani, és nagyon más szórakoztatni több száz embert. De nyerni jöttem, szóval mindent beleteszek” – magyarázta a híresség, aki otthon is szorgalmasan gyakorol. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top