nlc.hu
Sztárok

Mardoll véleménye az OnlyFans-ről

Mardoll is regisztrálna az OnlyFansre, de nem azért, mint a többiek

Rajongói már most úgy gondolják, felnőttfilmes múltja van az énekesnőnek.

Dögös szerelésben zárta az óévet Catherine Dederick, azaz Mardoll, a rajongók azonban kiszúrtak egy meglepő részletet az öltözékén. Egy, felnőtt tartalmakkal teli weboldal logóját vélték felfedezni, néhányan emiatt úgy vélték, felnőttfilm-forgatáson vehetett részt.

Mardoll

Mardoll nem zárkózna el az onlyfansezéstől – Fotó: Sajtóklub

Természetesen nem felnőttfilmet forgattam. Sok ilyen márkajelzésű ruhám van, (…) nagyon jó minőségű, kényelmes darabok” – magyarázta a Borsnak az énekesnő, aki elismerte, erotikus filmben nem venne részt, viszont kacérkodik az előfizetéses OnlyFans-oldalra való regisztrálással, ami egyébként Molnár Anikónak nagyon bejött.

Vannak énekesnők, akiknek van előfizetéses fiókja, azért, hogy exkluzív tartalmakat mutassanak a rajongóknak. (…) Ilyen céllal egyszer talán én is beregisztrálok” – árulta el Mardoll, aki amúgy nem érti, miért nézik le a pornósztárokat. „Könyörgöm, 2024 van, legyünk már elfogadóbbak. Miért ne csinálhatná valaki ezt? Az OnlyFans-ezőket is lenézik” – fakadt ki a bulvárlapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top