nlc.hu
Sztárok

Mardoll komoly kapcsolatra vágyik

Mardoll a szakítás után: „Nekem most már komolyabb ember kell, komolyabb kapcsolat”

Vannak elvárásai.

Mardoll tavaly nyáron szakított korábbi barátjával, Hadas Alfréddal, majd nem sokkal később arról számolt be, ismét rátalált a szerelem. Ugyan, eleinte visszafogottan kommunikált új kapcsolatáról, tavasszal kiderült, kedvesével, Kerekes Rajmunddal már össze is költöztek és komoly terveik vannak a jövőt illetően. 

Mardoll

Fotó: RTL

A héten sírva jelentette be, sajnos szakítottak Rajmunddal, hiszen ennyi idő alatt kiderült, mást szeretnének az élettől és a fiú még nem állt készen arra, hogy komolyabb szintre emeljék kapcsolatukat. Az X-Faktor korábbi tehetsége tegnap este a Fókusznak mesélt bővebben a szakításról, majd sírva kijelentette, bár nehéz volt az elválás, most már tudja, hogy milyen párra vágyik igazán. 

„Nekem most már komolyabb ember kell, komolyabb kapcsolat. Azért komolyak voltunk, mert együtt laktunk, de nekem olyan kell, aki lehet, hogy az apukája lesz a gyerekemnek. Már nem elég, hogy valaki jól viselkedik velem, nem sokat veszekszünk, és nem csal meg. Ez a minimum. Nekem több kell. Nagyon fontos, hogy valaki megértsen, és voltak olyan részei az életemnek, amit nem tudtam megbeszélni vele. Én imádok a politikáról beszélgetni, főleg az amerikairól, mert ott sok minden történik. Ezt vele sosem tudtam megbeszélni.”

Mardoll hozzátette, bár korábban megesett vele, hogy egyik kapcsolatból lépett a másikba, ezúttal szeretne egy kis időt adni magának, amit az önismeretre szánna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top