nlc.hu
Sztárok

Nekimentek Mardollnak a fürdőruhás fotója miatt

Mardoll üzent azoknak, akik kiakadtak a fürdőruhás fotóján

Kikezdték a kanapéhuszárok a strandolós képét, a válasz nem maradt el.

Mardoll gyakran oszt meg magáról szexi képeket, a kommentelők azonban most nagyon kiakadtak a montenegrói nyaralásról feltett képén. Az X-Faktorban feltűnt énekesnő szerint teljesen indokolatlanul támadták a fotója miatt. A Reggeliben reagált a kritikákra.

Mardoll,

Mardoll nem érti a fürdőruhás fotójára kapott kommentcunamit – Fotó: Sajtóklub

Nagy bűnt követtem el: felvettem egy fürdőruhát egy medencéhez. A videoklipemben már többször látható a fenekem. Igazából nem tudom, mit gondolnak az emberek. Fiatal vagyok, sokat edzek, ha most nem tudom mutogatni magam, akkor mikor? Amikor 60 éves vagyok? Biztos akkor is fogom!” – mondta el az énekesnő, aki egyáltalán nem érti a kanapéhuszárokat.

Furi, hogy az az ember, aki nem is ismer, a saját idejében felmegy a saját Instámra , és van neki ideje arra, hogy valami rosszat írjon rólam. Jobb lett most ettől az élete?!” – fakadt ki az énekesnő, aki azt is furcsának tartja, hogy ha ilyen kommentelővel találkozna az utcán, akkor semmit sem mondana neki az arcába.

Az ilyen emberek sunyiban kommentelnek, mert nincs igazi fotó, igazi név a profiljukban” – jegyezte meg Mardoll, aki azt üzente a kommentelőknek, hogy találhatnának valami más hobbit maguknak ahelyett, hogy az ő képei alá írogatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top