nlc.hu
TV-sztárok

Mardoll és új párja

Kiabálástól a szerelemig – Mardoll először mutatta meg párját kamerák előtt

Rajmund beszólása nem nyűgözte le a rappert.

Mardoll tavaly nyáron szakított korábbi barátjával, Hadas Alfréddal. Az elválás kicsit háborúsra sikerült, ugyanis az énekesnő állította, korábbi kedvese nem tudott örülni a sikereinek. Augusztusban viszont arról beszélt, máris alakulóban van az új szerelem. Márciusban pedig az is kiderült, már össze is költözött új kedvesével, Kerekes Rajmunddal

Mardoll

Mardoll (Fotó: Instagram)

A szerelmesek ma a Reggeli vendégei voltak, ahol kiderült, az ismeretségük egyáltalán nem indult fényesen. „Nagyon kínos, az X-Faktorban találkoztunk és a Rajmund jó fej volt és beszólt, mert angolul beszéltem, én meg fáradt is voltam, ezért odamentem és elkezdtem rá üvöltözni” – mesélte Mardoll, mire Rajmund kifejtette, ő tényleg azt hitte, hogy csak tetteti a lány, hogy nem tud magyarul beszélni. Végül hónapokkal később Instagramon találtak újra egymásra. 

Azóta a nyelvi nehézségek valójában jót tesznek a kapcsolatuknak, ugyanis az énekesnő kétszer is meggondolja, belemenjen-e egy vitába. „Szerintem segít a magyaromon, javít rajta, de azért a semmiből nem tudok veszekedni. Át kell gondolnom, hogy ez most tényleg fontos?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top