nlc.hu
Ünnepi menü

Mardoll idei karácsonya

Szingliként vág neki az ünnepeknek Mardoll

Besegít otthon a főzésbe, a menü korántsem hagyományos.

Yvonne Dederick lánya, Catherine (művésznevén Mardoll) elmesélte a Reggeliben, hogyan zajlott náluk a karácsony Amerikában. Amióta elváltak a szülei, a december 24-ét anyukájával tölti, 25-én pedig édesapjával megy síelni. Az ünnepi menü elkészítésében mindig segít az édesanyjának, mert a többi testvére nem tud főzni. „Idén kivételesen vadast készítünk, de általában azt szoktuk, amit hálaadásra: pulykát, krumplipürét és sok édességet. A családban senki sem szereti a halászlét” – árulta el az énekesnő.

Mardoll már kiheverte a szakítást és várja a karácsonyt - Forrás: RTL / Reggeli - videó

Mardoll már kiheverte a szakítást és várja a karácsonyt – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Saját kis lakását nem dekorálja ki, nem vesz fenyőfát sem, azt mondja, nincs elég hely hozzá. Anyukájával tölti majd az ünnepeket, akinek egész háza ünnepi fényekben, díszekben úszik. „Anyukám az egész házat kidekorálja. Az én kis lakásomban annyira pici a hely. Ugyan kiraktam egy kis Mikulás-szobrot, de ennyi” – jegyezte meg Mardoll, aki az első albumán dolgozik.

A párjával nemrég szakító énekesnő szerint egy jó dolog van abban, ha az ember szingliként vág neki az ünnepeknek: „Jó, hogy nem kell több embernek venni ajándékot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top