nlc.hu
Sztárok

Elhunyt David Soul

Elhunyt David Soul, a Starsky és Hutch sztárja

Családja szerint a 80 éves színész bátran szállt szembe a betegségével, de alulmaradt.

Csütörtökön elhunyt David Soul, aki a kultikus Starsky és Hutch című zsarusorozattal vált világszerte ismertté. Halálhírét felesége, Helen Snell közölte a világgal, és elmondta, halála pillanatában a színésszel volt a családja is – írja a BBC.

Színészként, énekesként, történetmesélőként, kreatív művészként és kedves barátként számos kivételes ajándékot adott a világnak. A mosolya, nevetése és az élet iránti szenvedélye emlékezetes marad mindazok számára, akiknek keresztezte az életét

– szólt a közlemény.

David Soul

David Soul A gonosz háza című Stephen King adaptációban (fotó: Profimédia)

David Soult a nézők leginkább Kenneth „Hutch” Hutchinson detektívként ismerik a tévésorozatból, amiben Paul Michael Glaser oldalán 1976-tól 1979-ig szerepelt. Ők ketten a 2004-es azonos című mozifilmváltozatban is visszatértek egy rövid cameo erejéig.

A színész ötször volt házas, 1980-ban pedig letartóztatták, mert rátámadt az akkori feleségére, a hét hónapos terhes Patti Carnel Shermanre. A tettét megbánta, nyilvánosan kért bocsánatot és rendszeresen látogatott börtönöket, hogy a rabokkal a családon belüli erőszak hatásairól beszélgessen. A színészkedés előtt sikeres zenészként kereste a kenyerét, ám végül a kamerák előtt találta meg az igazi hivatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top