nlc.hu
Sztárok

Pelsőczy László és Dévai Nagy Kamilla kibékülése

30 éven át nem állt szóba egymással az egykori sztárházaspár, Pelsőczy László és Dévai Nagy Kamilla

A színész csak most találkozott újra az évtizedek óta nem látott exfeleségével.

Pelsőczy László és Dévai Nagy Kamilla 5 évig volt házas. Nagy, legendás szerelem volt az övék, amely éppen olyan viharosan múlt el, mint ahogy fellángolt az 1980-as években. A két művész közel 30 éve nem is beszélt egymással, pedig egy városban élnek. Tavaly év végén azonban Pelsőczy László újra találkozott az exnejével a Nemzeti Múzeumban, a Vasvári-díj átadása utáni ünnepségen – írja a Blikk.

Dévai Nagy Kamilla és Pelsőczy László: legendás szerelem volt az övék - Fotók: (b): MTI/Szigetváry Zsolt // (j): 9.tv - Heti Portré / YouTube - videó

Dévai Nagy Kamilla és Pelsőczy László: legendás szerelem volt az övék – Fotók: (b): MTI/Szigetváry Zsolt // (j): 9.tv – Heti Portré / YouTube – videó

Öt évig voltunk együtt, amiből négy esztendő csodálatos volt” – emlékezett vissza a bulvárlapnak Dévai Nagy Kamilla, aki válásuk után hallani sem akart a volt férjéről. Mint mondja, annyira megviselte őt a válásuk, hogy Pelsőczyvel soha többet nem akart beszélni. „Képtelen voltam lelkileg elengedni őt, igazából csak most tudtam, ennyi év után” – vallotta be a 73 éves énekesnő.

A 76 éves színész – akinek súlyos autóbalesete volt tavaly ősszel – a válásuk után többször alapított családot, 20 éve pedig boldog házasságban él Szentesi Nórával. „Jó érzés volt beszélgetni vele és a barátjával, kicsit felidéztük a múltat” – árulta el a 30 év utáni találkozásukról Pelsőczy László.
Olvass továbbTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top