nlc.hu
Sztárok

Vilmos herceg figyelmeztette apját

Vilmos herceg figyelmeztette apját, hogy azonnal cselekedjen

Kivételesen nem Harry miatt áll a bál a királyi családban.

Egy új dokumentumban, amely Jeffrey Epstein szigetén történtekkel foglalkozik, 69 alkalommal szerepel András yorki herceg neve. Az írás több ismert ember nevét tartalmazza, valamint számos szexuális zaklatásról szóló vallomást rejt.

A Mirror szerint III. Károly nem akarja kiebrudalni a családból Andrást – igaz, a herceg már rég nem vehet részt hivatalos eseményeken, korábbi pozícióitól is megfosztották -, az uralkodó ugyanis kötelességének érzi, hogy gondoskodjon néhai anyja kedvenc gyerekéről.  Ha azonban András büntetőeljárással néz majd szembe, Károly drasztikus lépést fog tenni.

Nem ennyire nyugodt az üggyel kapcsolatban Vilmos. A Mirror friss cikke szerint, a walesi herceg még 2023 őszén figyelmeztette apját, hogy András komoly válságot idézhet elő, ha a neve ismét előkerül az Epstein-botrányban, és igaza is lett. “Vilmos kijelentette az apjának, hogy Andrásban nem lehet megbízni, és még számos “Epstein-áldozata” állhat elő újabb és újabb vallomással. A trónörökös szerint Andrásnak nem lenne szabad együtt mutatkoznia a királyi család többi tagjával, még karácsonykor sem.”

Vilmos herceg, András herceg, III. Károly király, Eduárd herceg és Anna királyi hercegnő

Hátul Vilmos herceg, középen András herceg, elől pedig III. Károly király, Eduárd herceg és Anna királyi hercegnő. (fotó: Profimedia)

Érdekesség, hogy idén karácsonykor már nemcsak András, hanem annak korábbi felesége, Sára yorki hercegnő is csatlakozott a királyi családhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top