nlc.hu
Sztárok

Tarján Zsófia számára vége a "mamahotelnek"

“Vége a mamahotelnek, szortírozok rendesen” – írta Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófia

Komoly munkában van a 38 éves énekesnő.

“Vége a mamahotelnek, szortírozok rendesen. Pár dolog, ami jó állapotban van eladásra is fog kerülni. Most még káosz van. Kis kezemmel végig takarítok minden négyzetcentimétert. Fáradt vagyok”

– írta Instagram-oldalán Tarján Zsófi egy olyan fotó mellé, amin több költözős doboz is látható, majd másnap arról számolt be, hogy koszos és fáradt is, és a munka után egy bebugyolált kanapén pihent meg. A közösségi oldaláról pedig az is kiderült, csak azért, mert sokat kellett pakolnia, semmiképpen nem hagyta volna ki Csepregi Éva koncertjét a Budapest Arénában.

Tarján Zsófia

Fotó: Trenka Attila

Az énekesnő korábban többször is nyilatkozott arról, hogy magányos, hiányzik neki egy társ. „A magány borzasztóan nehéz. (…) Én beleszoktam, hogy magányos vagyok” – nyilatkozta, és bevallotta azt is, nem mondott le arról, hogy párra talál.

Ami édesanyjával való viszonyát illeti, ahogyan a Blikk is írja, Hernádi Judit és lánya viszonya nem volt mindig felhőtlen, ugyanakkor sokat segített nekik, amikor közös könyvet írtak, és kendőzetlen őszinteséggel írták ki magukból az érzéseiket egymás iránt.

„Van egy könyvem, amit a lányommal, Zsófival írok, az Open Book nevű kiadó gondozásában fog megjelenni az ősszel. Az a címe, hogy Ne maradjon közöttünk. Merthogy nem egy könnyű viszony egy anya-gyerek kapcsolat, és a miénk se túl könnyű. Egy gyereken nagy a nyomás, ha a szülője híres. Amennyire segít, annyira nyom is. Zsófi megtalálta magát, működik és sikeres, amit csinál. Ennek azért voltak rettenetes nehézségei a mi kapcsolatunkban”

nyilatkozta a színésznő még 2021-ben az nlc-nek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top