nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi a sportolásról

Kollányi Zsuzsi olykor a futópadon bőgi ki magát

Az énekesnő szinte mindennap lejár az edzőterembe.

Bár Kollányi Zsuzsi a három kisfia nevelésében csak a volt férjére számíthat, meg tudja oldani a munka és a család mellett, hogy majd’ mindennap sportoljon. „Azt vallom, ha az anyuka nincs rendben, akkor a gyerekek sem. Én teszek azért, hogy rendben legyek” – magyarázta a Blikknek az énekesnő, akinek ebben a legtöbbet a rendszeres sportolás segít, szinte mindennap ellátogat az edzőterembe.

Kollányi Zsuzsi,

Kollányi Zsuzsi A Konyhafőnök VIP-ben 2022-ben – Fotó: Sajtóklub

Szerinte sok anyuka lelkiismereti kérdést csinál abból, hogy merjen-e magára is időt fordítani, lejárni edzeni. Mint mondja, neki a sport rengeteget segít: „Szerintem sokkal nyugodtabb és jobb arc vagyok utána.”

Én a lelkem miatt járok edzeni. Változó, hogy mit hoz ki belőlem, ez attól függ, éppen milyen lelkiállapotban vagyok. Van, hogy a futópadon jól kibőgőm magam, vagy épp a dühömet adom ki, máskor pedig úgy feltölt energiával, hogy utána azt érzem, mindenre képes vagyok” – vallotta be Kollányi Zsuzsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top