Sztárok, akik beperelték a szüleiket

nlc | 2024. Január 09.
A hírességek élete sem mindig olyan fényűző és könnyű, mint amilyen az átlagember szemével tűnik. A következő galéria a bizonyíték rá.

Ha van valami, amiben a sztárok nem különböznek tőlünk, földi halandóktól, az az, hogy a családi kapcsolataik nekik sem egyszerűek. Sőt, egyes hírességek és a szüleik között annyira elmérgesedett a helyzet, hogy nem pusztán a négy fal között rendezték nézeteltéréseiket, hanem egyenesen a bíróságon.

Leighton Meester

Leighton Meester 2011-ben perelte be az anyját visszaélés miatt. A színésznő rendszeresen támogatta az öccse, Alexander orvosi kezeléseit, csakhogy kiderült, a pénz nem ide folyt be, hanem az anyja kozmetikai kezeléseibe. Ez volt az a pont, amit a Gossip Girl – A pletykafészek sztárja, már nem nézett tétlenül, és bíróság elé citálta a nőt, aki életet adott neki. (Fotó: Profimedia)

Jena Malone

Jena Malone 14 éves volt, amikor azzal vádolta meg az anyját, hogy több mint 1 millió dollárt pazarolt el a pénzéből, többek között a főiskolai alapjából is. Az ügyet perre vitte, túlköltekezés és rossz gazdálkodás vádjával, és meg is nyerte az ügyet. Azóta már rendeződött anya és lánya viszonya, Az éhezők viadala sztárja szerint ők ketten a legjobb barátok lettek. (Fotó: Profimedia)

Mischa Barton

2015-ben telt be a pohár Mischa Bartonnál, aki kizsákmányolás, csalás, zaklatás és verbális bántalmazás miatt jelentette fel az anyját. Azt állította, hogy a nő hazudott neki a keresetéről, hogy zsebre tehesse a különbözetet, sőt, állítólag Nuala a színésznő nevével fémjelzett divatmárkákat indított útjára, amiből Barton semmit nem kapott. (Fotó: Profimedia)

Rihanna

2019-ben az énekesnő azzal vádolta apját, Ronaldot és annak üzlettársát, hogy félrevezették az embereket, ugyanis a Fenty Entertainmentről elhitették, hogy Rihannának is köze van hozzá. A kereset szerint Ronald sajtóközleményt küldött ki, amelyben kijelentette, hogy a céget a lányával hozták létre, és „ezeket a hazugságokat csalárd kísérletre használta fel, hogy dollármilliókat szerezzen be gyanútlan harmadik felektől” – állt a periratokban. (Fotó: Profimedia)

Kobe Bryant

2013-ban Kobe Bryant szülei, Joe és Pamela megpróbálták elárverezni fiuk emléktárgyait, köztük a középiskolai egyenruhákat és egy pár Lakers bajnoki gyűrűt is. Mindezt azért, mert új házba akartak költözni, és nem volt rá elég pénzük. Amikor Kobe megtudta, pert indított a szülei és a holmiját árusító cég ellen is. A cég visszaperelte Kobe-t, és közölte, hogy Pamela volt a tárgyak tulajdonosa, és már 450 000 dollár előleget adtak neki, hogy új házat vegyen maguknak. Bár később bocsánatot kértek tőle, a tragikusan elhunyt kosárlabdázó évekig nem beszélt a szüleivel. (Fotó: Profimedia)

Macaulay Culkin

Nem titok, hogy Macaulay Culkinnak perre kellett mennie a szüleivel szemben, ugyanis a fiú vagyona mindkettejük szemében vonzó volt, ám magára a gyerekre nem sok figyelmet fordítottak. Sőt, egyes beszámolók szerint mindketten bántalmazták a Reszkessetek, betörők! sztárját. Culkin 16 éves volt, mikor kezébe vette a dolgokat, és nagykorúsíttatta magát, hogy ő rendelkezzen az élete és a pénze felett. (Fotó: Profimedia)

Exit mobile version