nlc.hu
Sztárok

Cserpes Laura fogyása

Párjával együtt fogyott Cserpes Laura: „Most topformában vagyok”

Már a betegségei sem nyomasztják az énekesnőt.

Tíz éve már annak, hogy kiderült, inzulinrezisztens, illetve, hogy Hashimoto-betegsége van, tehát alulműködik a pajzsmirigye, többek közt ez vezetett Cserpes Laura állandó súlyingadozásához is. Már akkor életmódot váltott, de hogy pontosan mire van szüksége a szervezetének, mit ehet és mit nem, arra csak nemrégiben jött rá.

Cserpes Laura

Cserpes Laura úgy érzi, élete legjobb formájában van – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Minden alkalommal, amikor egészségesen eszem, vagy elmegyek mozogni, az a mottó pörög a fejemben, hogy a későbbi énemnek teszek jót. Így leszek egészséges 5-10 év múlva is. (…) Most topformában vagyok. (…) Mínusz 5-6 kilóról van szó, de nekem számít” – mesélte a Story magazinnak a 35 éves énekesnő, aki a párjával együtt fogy.

Ő is az egészséges életmód híve – korábban ugyanis profi sportoló volt –, így sokkal könnyebb odafigyelnem magamra. (…) Sokat vagyunk a szabad levegőn is, folyton kirándulunk. Abban is tudatosabb lettem, hogy milyen munkát vállalok, mit nem” – árulta el Cserpes Laura, akinek az inzulinrezisztenciája is elmúlt az életmódváltástól.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ez is érdekelhet Király Viktor, Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top