nlc.hu
Sztárok

Nkuya Sonia akkor és most

Háromgyermekes anyukaként él ma az exmegasztáros Nkuya Sonia

Sínre került a magánélete is.

Nkuya Soniát a Megasztár 4. évadában ismerte meg az ország. Azóta sem változott, hogy az életében a színpad és a zene játssza a főszerepet. Korábban a Partyssimo nevű formáció énekesnője volt, mostanság pedig az Orfeum Dreams című előadásában énekel és táncol – írja a Blikk. A produkciót amúgy két extehetségkutatós énekesnővel, a Sztárban sztár leszek! című műsorban megismert Yulasi Mirandával és a Rising Star nyertesével, Várhegyi Lucas Palmirával hozta létre Nkuya Sonia.

Nkuya Sonia

Nkuya Sonia 2011-ben a Megasztárban – Fotó: Sajtószoba

Az egykori megasztáros énekesnőnek – akit pár éve a rendőrség is körözött a gyermekelhelyezési ügye miatt – a magánélete is sínre került. “Pont tíz éve teljesen boldog párkapcsolatban élek háromgyermekes édesanyaként és 4 éve már feleségként” – mesélte a bulvárlapnak. A legidősebb lánya, Annabella Aphrodité 12, valamint a férjével közös lányai, Norina Niké és Demóna Daphné pedig 8-, illetve másfél éves.

Nkuya Sonia (középen) az Orfeum Dreams című előadásában - Forrás: orfeum.hu

Nkuya Sonia (középen) az Orfeum Dreams című előadásában – Forrás: orfeum.hu

Párjáról, Krisztiánról elárulta, hogy ugyanabban az étteremben dolgoztak több mint tíz évvel ezelőtt, így ismerkedtek össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top