nlc.hu
Sztárok

Kállay-Saunders András akkor és most

Emlékszel még? Ilyen volt Kállay-Saunders András 13 éve a Megasztár válogatóján

A magyar-amerikai énekes annak idején a nagymamáját jött meglátogatni Magyarországra, és ha már itt járt, elindult a Megasztárban is. Ennyit változott azóta.
Kállay-Saunders András

A magyar anyától és amerikai apától New Yorkban született Kállay-Saunders András 2010-ben itt élő nagymamáját látogatta meg hazánkban, ám végül úgy döntött, kipróbálja magát a Megasztár akkor induló 5. évadában. A tehetségkutatóban végül negyedik helyezést ért el.

2012-ben, 2013-ban, majd 2014-ben is elindult az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójában. 2014-ben Running című szerzeményével ő képviselte hazánkat a nemzetközi megmérettetésen, ahol az ötödik helyen végzett.  

Eddig összesen három stúdióalbumot jelentetett meg, 2018-ban pedig részt vett a TV2 Sztárban sztár című zenés show-műsorában is. Idén azonban teljesen új szerepben, a Sztárbox versenyzőjeként láthatjuk, ahol Józan László ellenfeleként száll majd ringbe. Az edzések alatt néhány hete ugyan megsérült, azonban nem adta fel a felkészülést.

„Élvezni fogom, mert imádom a sportot, szeretek küzdeni és örülök, hogy kaptuk ezt a lehetőséget, hogy át tudom élni ezt az egészet, hogy egy ringben vagyok és mindenki néz, fények rajtam, kisétálok egy dallal… Már beleélem magamnyilatkozta az RTL-nek a közelmúltban a 38 éves énekes, hozzátéve, hogy nem először húzott életében boxkesztyűt. – A másik otthonomban, Bronxban volt nekünk egy fight-club, úgyhogy kesztyűztem pár környékbelivel. Ez volt nekünk a bokszsportunk.”

Az alábbi galériában megnézheted, hogyan festett Kállay-Saunders 13 évvel ezelőtt a Megasztár válogatóján és mennyit változott azóta. 

Kállay-Saunders András
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top