nlc.hu
Sztárok

Tolvai Reni a Megasztárban

Tolvai Reni átlagos barna tiniként állt a Megasztár zsűrije elé, megismered?

Tolvai Reni 19 éves volt, amikor 2010-ben feltűnt a Megasztár színpadán. Azóta nagyon sok idő eltelt, neve mégsem merült feledésbe.

Tolvai Reni Nagyváradról indult útnak, hogy megcsillogtassa a tehetségét a Megasztár 5 zsűrije előtt, még 2010-ben. Ez olyannyira jól sikerült, hogy a versenyt meg is nyerte, maga mögé utasítva Kökény Attilát és Szíj Melindát.

Tolvai Reni

Fotó: Fotocentrál.hu – Schumy Csaba

Pénzt, autót és szerelmet is nyert

Győzelméig kanyargós utat járt be: az élőben közvetített párbajok során, melynek nyerteseit a telefonos szavazók juttatták be a döntőkbe, Reni kiesett, mert a nézők helyette inkább Giorgiót látták volna szívesen a versenyben.

A zsűri azonban lehetőséget kapott, hogy a telefonos szavazatok alapján kiválasztott 12 énekes mellett egyet maga is válasszon, és úgynevezett vigaszágon a döntőkbe juttasson. Ez a szerencsés 13. Megasztár-jelölt Tolvai Reni volt, akit az ítészek már akkor vagánynak és szexinek neveztek, Friderikusz Sándor pedig azt mondta róla, hogy a hangját hallva úgy érzi, mintha nem is Magyarországon járna.

Reni a nagy megmérettetésen nemcsak a fődíjat zsebelhette be, hanem a szerelem is rátalált, versenytársával, Kállay-Saunders Andrással alkottak egy párt. Kezdetben többen is kételkedtek abban, hogy a kapcsolatuk tartós lesz, ők azonban rácáfoltak a vészmadárkodókra. 11 évig együtt voltak, és szakításuk után sem kezdtek a médiában haknizni szerelmi életük részleteivel.  

Idén újra felröppent a hír, hogy újra összejöttek, amivel kapcsolatban Andrást is megkérdezték a Mokka egyik reggeli adásában. „A magánéletemről soha nem beszéltem. Annyit elmondok, hogy készülünk egy közös zenével” – válaszolta az énekes, majd mikor Orosz Barbara megállapította, hogy ezek szerint inkább csak barátokként dolgoznak együtt, András azt felelte, hogy ezt majd az emberek eldöntik.

Megnézem
Összes kép (8)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top