nlc.hu
Sztárok

Újra együtt Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Esküvőt hozhat Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kibékülése

Gyűrű pecsételheti meg az újrakezdésüket.

Egyre biztosabb, hogy másfél évvel a szakításuk után Tolvai Reni és Kállay-Saunders András újra egymásra talált, és a 11 évig tartó szerelmük kis kihagyás után új fejezettel folytatódik – írja a BEST magazin. Kérdés, vajon valóra válik-e az énekesnő legnagyobb álma, és végre megkérik a kezét.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Még a 2010-es Megasztár[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] kovácsolta egy párrá Tolvai Renit és Kállay-Saunders Andrást – Forrás: BEST – címlap

Ha hinni lehet a jeleknek, akkor már tavaly októberben minden rendben volt a két híresség között. Reni ugyanis a közösségi oldalán akkoriban megosztott egy videót Saunders egyik fellépéséről. Ezután az énekesnő márciusi születésnapja is árulkodó volt, a partin ugyanis az énekes is részt vett. Április utolsó napjaiban pedig nagyon úgy fest, az énekesnő vidéken, egy exkluzív lakosztályban régi-új kedvesével romantikázott.

Mint a BEST magazin megjegyzi, ha valóban újrakezdték, lehet, a gyűrű a megoldás az egykori sérelmek teljes feldolgozására és kapcsolatuk új szintre emelésére. Mert noha sokáig egyikük sem ragaszkodott esküvőhöz, és azt vallották, papír nélkül is úgy élnek, mint a házasok, az énekesnőben ez a szakításukat megelőzően megváltozott. Most, második nekifutásra viszont lehet, hogy Reni álma végre beteljesülhet és jön az eljegyzés.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top