nlc.hu
Sztárok

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András újra együtt

Állítólag újra összejött Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Lebukott a sztárpár.

Úgy tűnik, csak időszakos volt Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szakítása. A Bors értesülései szerint már hónapokkal ezelőtt is együtt látták őket, de most újabb bizonyíték került elő, hogy ismét egy párt alkotnak.

Újra egy pár lehet Tolvai Reni és Kállay-Saunders András - nlc-montázs, fotók: (b): MTI/Cseke Csilla // (j): Trenka Attila

Újra egy pár lehet Tolvai Reni és Kállay-Saunders András – nlc-montázs, fotók: (b): MTI/Cseke Csilla // (j): Trenka Attila

Mint a bulvárlap írja, először a tavalyi év végén szóltak arról a hírek, hogy a két hírességet egymás oldalán látták egy buliban, most pedig a napokban ismét együtt mutatkoztak: együtt ünnepelték az énekesnő születésnapját. Tolvai Reni egyik megosztott Instagram-történetben ugyanis az énekesnő mögött Kállay-Saunders András látható, mindez pedig azt bizonyíthatja, hogy újra együtt lehetnek.

A szakításukról szóló hírek amúgy 2021 szeptemberében jelentek meg, a sztárpár között azonban már régebb óta érett a szétválás gondolata, de mindketten nehezen rúgták fel a közös 11 évüket. A szakításhoz az is közrejátszhatott, hogy Kállay-Saunders András 11 év után sem kérte meg Tolvai Reni kezét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top