nlc.hu
Sztárok

Így készül Kállay-Saunders András a Sztárboxra

Sztárbox: Kállay-Saunders András bunyózott már harcosok klubjában Bronxban

Nem most húz életében először kesztyűt a kezére.

Komoly vállsérülésektől hátráltatva készül a Sztárboxra Kállay-Saunders András. “Most úgy megyek bele ebbe az egészbe, hogy van két vállsérülésem. Szakadás volt, de szerencsére egyre jobb kezd lenni, de attól nem félek, hogy baj lesz a ringben, csak sajnálom, ami most van velem, de folyamatosan gyógytornára járok és erősítünk” – árulta el az rtl.hu-nak.

Kállay-Saunders András,

Kállay-Saunders András számára nem újdonság a bokszkesztyű és a ring – Forrás: rtl.hu / Sztárbox – videó

Mint mondja, a meccset nagyon várja: “Élvezni fogom, mert imádom a sportot, szeretek küzdeni és örülök, hogy kaptuk ezt a lehetőséget, hogy át tudom élni ezt az egészet, hogy egy ringben vagyok és mindenki néz, fények rajtam, kisétálok egy dallal… Már beleélem magam”.

A 38 éves énekes az egész Sztárboxot sportként kezeli. Szerinte mindegyik versenyző nagyon keményen készül a meccsekre. “Nagy tévedés, hogy csak szórakozni jöttük, de persze a nézőknek szórakozás lesz. Szerintem fontos az is, hogy a nézők kapjanak egy kis show-t, úgyhogy az rajtunk múlik, hogy mit csinálunk a ringben – fűzte hozzá.

Kállay-Saunders András nagyon a bízik a lábmunkájában és a gyorsaságában, mert hosszú ideig focizott. “Remélem, hogy ez segíteni fog” – tette hozzá. Arról is beszélt az énekes a felkészülése kapcsán, hogy kesztyűt sem most húz életében először a kezére ehhez: egy bronxi bokszklubban is bunyózott már: “A másik otthonomban, Bronxban volt nekünk egy fight-club, úgyhogy kesztyűztem pár környékbelivel. Ez volt nekünk a bokszsportunk“.

Az énekes is – akárcsak Frohner Fecó, Nyári Dia és ifjabb Schobert Norbi – azt vallja, hogy nem elég a fizikai felkészülés, fejben is ott kell lenni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top