nlc.hu
Sztárok
Marcellina Kaszás Péterről

Nagyon berágott Marcellina a Jimmy-sorozat készítőire

Nekiment az RTL-nek az énekesnő.

Marcellina nagyon kiakadt azon, hogy megfeledkeztek a napokban elhunyt legendás dalszerzőről, Kaszás Péterről A Király című sorozat készítői. Ő írta ugyanis Zámbó Jimmy legnagyobb slágereit: ezek közé tartozott a Bukott diák; a Szeress úgy is, ha rossz vagyok; a Mit akarsz a boldogságtól; a Bye-bye lány!; az Egyszer megjavulok én; az Ugye nem bántad meg?; a Sírj a vállamon.

Marcellina,

Kiakadt az RLT-re Kaszás Péter miatt Marcellina – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A szaxofonos énekesnő azt sérelmezi, hogy a Zámbó Jimmy életét feldolgozó széria teljesen megfeledkezett arról, hogy Kaszás Péter egyáltalán létezett, miközben – mint Marcellina állítja – Jimmy nagy berobbanása konkrétan Kaszás Péter fantasztikusan romantikus lelkének, lírai dalainak és a Marcellina PJT hangstúdióban készült hangfelvételeknek köszönhető. Minderről a Ripostnak panaszkodott.

“Szomorúnak, sőt inkább dühítőnek tartom, hogy Péter karaktere nem kapott szerepet a sorozatban, pedig Jimmy a nagy indulást, a nagy slágereket és összességében rengeteget köszönhetett neki” – fakadt ki a bulvárlapnak az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top