nlc.hu
Sztárok

Szűcs Judith már lemondott arról, hogy esküvője legyen

Szűcs Judith 14 éve él együtt boldogan a vőlegényével, az esküvőről már lemondott

Már többször tervben volt az esküvő, de valamilyen okból mindig elhalasztották. Az énekesnő ma már ezt egyáltalán nem bánja.

A lettországi párját annak idején a bátyján keresztül ismerte meg Szűcs Judith, és a találkozást már csak azért is sorsszerűnek érezte, mert már évekkel a nagy pillanat előtt megjósolták neki, milyen lesz majd a nagy Ő, aki betoppan az életébe.

A jóslatban az is szerepelt, hogy az illető egy könyvtárszobában ül és mákosan ősz a haja. A kedvesem épp ilyen: sármosan őszül, nagyon intelligens és még a szemüveg is remekül áll neki

– mondta el a Blikknek.

Szűcs Judith

Szűcs Judith egy archív felvételen (fotó: Fotocentral/Szegő Erika)

Bár a nagy-nagy szerelem miatt természetesen tervezték a házasságot, de az időzítés sajnos sosem jött ki jól, és Szűcs Judith ma már úgy véli, az érzelmi kötelék a legfontosabb, és jól érzi magát menyasszonyként is.

Lehet, hogy soha nem lesz esküvőnk, de ha igen, akkor is szűk körű lesz, csak a lányom és két tanú lenne jelen.

Az énekesnő tavaly nyáron töltötte be a hetvenet, de egyáltalán nem zavarja az életkora. Szerinte ha az ember odafigyel magára, akkor az élete végéig nő marad. Gyakran jár kozmetikushoz és körmöshöz, a haját azonban saját maga kezeli, és hiszi, hogy a genetika is az ő oldalán áll, mivel jó géneket örökölt. Szerinte sosem késő rátalálni az igazira, ő például 17 évet várt rá, ezért senkinek sem szabad lemondania a romantikáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top