nlc.hu
Sztárok

Szűcs Judith elfogadta korát

Szűcs Judith: „Sosem akartam letagadni a korom, nem is szégyellem”

Azt is elárulta, minek köszönheti fiatalos külsejét.

Augusztus 15-én ünnepelte 70. születésnapját Szűcs Judith. Az énekesnő bátran letagadhatna jó pár évet, ugyanis a mai napig elképesztő formában van. Ő mégsem titkolja, hány éves, mivel egyáltalán nem foglalkoztatja a kora, ráadásul van, amikor még idősebbnek is mondja magát. 

Szűcs Judith

Fotó: Nagy Zoltán

„De csak tévedésből, vagy mert már közel a következő születésnapom, és akkor már úgyis mindegy. Olyankor a lányom, Timi szokott rám szólni, hogy ’De anya, nem is vagy még annyi!’ Én meg számolok, hogy ’53-ban születtem, és konstatálom: ja, akkor tényleg nem… Sosem akartam letagadni a korom, nem is szégyellem. Békében élek vele, mint ahogy magammal is – kezdte a Best magazinnak az énekesnő, majd hozzátette, mivel tartja fiatalon magát. – Extra nagy dolgokat nem is teszek azért, hogy fiatalabbnak látszódjak. Vannak kencéim, amiket korábban még a görögországi útjaim alatt vásároltam, de szerencsére már itthon is lehet őket kapni. Azokat használom, illetve a szépítő alvásban nagyon hiszek, aztán ennyi.”

A lapnak Judith arra is kitért, nem érzi, hogy szüksége lenne diétára. „Mondhatnám, hogy megválogatom, mi kerül a tányéromra, de nem igaz. Soha nem diétázom. Eszem mindent. Már csak amiatt is, mert hízókúrán vagyok. Szinte egész életemben azon voltam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top