nlc.hu
Sztárok

Havas Henrik beszólása

Havas Henrik durván beszólt Dömsödi Gábornak, megfagyott a stúdió

Az újságíró-műsorvezető nem válogatta meg a szavait.

Havas Henrik és Dömsödi Gábor közösen adtak interjút Hajdú Péternek, melyet pénteken tesznek közzé. Az előzetes videóból már most látszik, hogy sok konfliktussal teletűzdelt beszélgetésre számíthatunk. Nem egyszer vágnak majd bele egymás szavába, Dömsödi például kijelentette, hogy Havassal az a legnagyobb probléma, hogy sokat provokál. 

„A Gáborral nincs semmi baj, csak buta. De olyan buta, mint a sötét éjszaka. Olyan demagóg vagy, hagyjuk a francba ezt az egészet. Egyszerűen veled nem lehet beszélni. Annyi hülyeséget összehordasz, hogy én csak nézek” – vágta rá az újságíró. Dömsödi egyébként korábban arról beszélt, hogy jelenleg csaposként és boltosként is dolgozik, a tévézés pedig már nem mozgatja.

Havas Henrik és Dömsödi Gábor 

Havas Henrik és Dömsödi Gábor a műsor felvételén (Fotó: Frizbi/YouTube)

Nem először szól be

Havas Henrik tavaly Friderikusz Sándorról és Náray Tamásról is elmondta a véleményét: mindkettőjüket tehetségtelennek tartja.

„Friderikusszal kezdem, ő a televíziózásban mindent tud abból, ami engem soha nem is érdekelt: odafigyel a díszletre, a kellékekre, gondja van a fényre és a hangra, a legjobb szakemberek készítik számára a háttéranyagokat. (…) Úgy tud feltenni kérdéseket, hogy azt se tudja, miről van szó, és ami számomra igazán lenyűgöző – legalábbis ezt mondják – saját maga vágja meg az anyagait. Ez azt jelenti, hogy óriási türelemmel szerkeszt, tudja, hogy mi a fontos és mi az, amit ki kell hagyni. Azt a laikusok számára jegyzem meg, hogy ez egyszerűen sziszifuszi munka. Szóval ő szinte mindent tud a televíziózásról, amihez én hülye vagyok, csak az a kis apróság hiányzik belőle, ami bennem megvan: a tehetség” – írta akkor a Facebookon Havas. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top