nlc.hu
Sztárok

Müller Péter az egészségi állapotáról

Szívrohama volt Müller Péternek a bécsi előadásán, kétszer is a földre zuhant a 87 éves író

Még nem tervezi, hogy visszavonul, de a továbbiakban már csak home office-ban dolgozik.

Müller Péter a közösségi oldalán tudatta, hogy egy – orvosi háttérrel rendelkező – idősek otthonába kerül most néhány hétre. A Kossuth-díjas író ugyanis lemondta az összes soron következő fellépését, mert a közelmúltban kétszer is összeesett – írja a Blikk. Legutóbb Bécsben tartott előadást, de mint mondja, enyhe szívrohama volt, kétszer is a földre zuhant, segítséggel tudta csak befejezni a műsort.

Müller Péter

Talán már soha nem áll színpadra Müller Péter – Forrás: YouTube / Játék az életünk – Librettó, 2023. október 11. – videó 

Eljött az idő, amikor visszavonulót kell fújnom, legalábbis egy időre. Még ne temessenek. (…) Bármennyire is sérülékenynek tűnök most, olyan embernek, aki segítségre szorul, nem tervezem a visszavonulást. De muszáj megállnom. (…) Nem érzem biztosnak, hogy eleget tudok tenni bármilyen meghívásnak” – vallotta be.

A hátralévő életemben home office-ban dolgozom majd. Ami azt jelenti, hogy adott esetben élő telefonos kapcsolás során mondom majd a magamét, vagy pedig az otthonomban fogadok televíziós stábot kamerával, riporterrel” – magyarázta döntését Müller Péter, hozzátéve: a teste jelzi, hogy változtatnia kell. „De dolgozom tovább, írok, alkotok, s közben Visegrádon, egy hangulatos egészségügyi intézményben pihenek, regenerálódok, feltöltődöm néhány hétig” – mondta el.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top