nlc.hu
Sztárok

Charlie Sheen az ikerfiai felügyeletéért harcol

Kizárólagos felügyeletet akar Charlie Sheen, ha exe megbukik a drogteszten

Charlie Sheen már hat éve tiszta, most 14 éves ikerfiai felügyeletét akarja.

Aggódik tini ikerfiai miatt Charlie Sheen, mivel exe, Brooke Mueller állítólag drogfüggőséggel küzd – írja a People. A színész csütörtökön új indítványt nyújtott be a bíróságra, melyben kizárólag magának akarja a fiúk feletti felügyeletet, abban az esetben, ha gyermekei anyja megbukik a drogteszten.

A pár még 2011-ben szakított, amikor az ikrek, Max és Bob egyévesek voltak. Az amerikai lapok szerint korábban már volt köztük egy megegyezés, hogy Charlie Sheen kizárólagos felügyeletet kap, ha a korábban is drogfüggőséggel küzdő nő visszaesik.

család az asztalnál

Charlie Sheen, Brooke Mueller és a fiúk (Fotó: Getty Images)

A megállapodás azt is kimondja, hogy Mueller hetente drog- és alkoholteszten vesz részt, valamint “olyan gyakran, amennyire a pártfogó felügyelője megköveteli”, vagy “24 órán belül [Sheen] vagy ügyvédje kérésére. “, amelyet joguk van folytatni mindaddig, amíg az ikrek be nem töltik a 18. életévüket vagy el nem végzik a középiskolát (amelyik később következik be).

A dokumentumokban az is szerepel, hogy a színész – aki nemrégiben ünnepelte hatéves józanságát, miután saját maga is kábítószerrel és alkohollal küzdött – továbbra is fizeti a nő lakbérét. Visszaesés esetén Sheen fenntartja a jogot, hogy megszüntesse Mueller minden pénzügyi támogatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top