Sztárok

A beteg Charlie Sheen megalázó helyzetbe került

Az utóbbi időben látványosan megcsappant Charlie Sheen bevétele, és a beteg sztár most megalázó helyzetbe került, mivel az exe jóindulatától függ.

Sőt, hogy pontosabbak legyünk, az exei jóindulatától függ. Brooke Müller azonban sokkal nagyobb hajlandóságot mutat, hogy teljesítse Charlie Sheen kérését, mint Denise Richards.

Sheen régóta harcol a színésznővel, szerinte volt felesége túlontúl sok pénzt kap, és a két közös lányuk helyett inkább a saját jólétére költ el mindent. Közben pedig Richards beperelte a volt férjét, mondván, őt és a gyerekeiket is rettegésben tartja, ráadásul az otthonukból is ki kellett költözniük a szeszélyes színész miatt.

A beteg Charlie Sheen megalázó helyzetbe került

Most egy újabb beadvánnyal bővült a bírósági papírok sora. Amióta kiderült Charlie Sheen betegsége, drasztikusan visszaestek a bevételei, ezért azt kéri, hogy az 55 ezer dolláros gyerektartást csökkentsék, mivel képtelen hosszú távon ennyit fizetni.

A beteg Charlie Sheen megalázó helyzetbe került

Az, hogy a HIV-pozitív Sheennek tulajdonképpen mennyi pénze van, nagy kérdés. Korábban már kiderült, hogy a balhés sztár munkaajánlatokban nem bővelkedik, a betegsége miatt még annyira sem keresik, mint korábban. Sheen egyetlen ajánlatot kapott egy most készülő filmben, és legutóbb azzal szerepelt az újságokban, hogy elment Elton John AIDS-alapítványának partijára.

A beteg Charlie Sheen megalázó helyzetbe került

A TMZ szerint átlagosan 87 ezer dollárt keres a színész, de a múlt hónapban például csak 6261 dollár bevétele volt. Ennek ellenére sem kéri, hogy töröljék el az asszonytartást vagy a gyerektartást, de szeretné, ha mérsékelnék az összeget a bevételei függvényében.

Kérdés, mennyire lesz Richards megértő, mert a peren kívüli egyezséggel meggyorsíthatnák a folyamatot, de Sheen sokszor tett már keresztbe az exének. A színésznő állítja, csak a gyerekei érdekeit nézi, és a volt férje már annyiszor próbálta kisemmizni őket, hogy most már nem tud hinni neki.

A beteg Charlie Sheen megalázó helyzetbe került

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top