Sztárok

Kiderültek Charlie Sheen undorító titkai

Amióta Charlie Sheen nyilvánosság elé állt, és elmondta, hogy HIV pozitív, egyre másra kerülnek elő olyan titkok, amikre senki sem számított.

Charlie Sheen jobbkeze és asszisztense, Steve Han exkluzív interjúban mesélt a színész felelőtlen viselkedéséről.

2012 nyarán egy vad, bulizós éjszaka Charlie Sheen késsel hadonászott egy pornópartin, amikor véletlenül elejtette a kést, és az felhasította a combját.

Kiderültek Charlie Sheen undorító titkai

“Vér volt mindenütt, beterítette a padlót, és az egyik srác fel akarta törölni. Akkor Charlie kiabálni kezdett, hogy ne érjen senki a véréhez, és miközben hadonászott, elcsúszott. Alig tudtuk kimosni belőle, de nem nagyon emlékezett semmire, mert annyi kokaint szívott.””

Kiderültek Charlie Sheen undorító titkai

A nyilvánosságnak nemrég vallotta be Charlie Sheen, hogy HIV pozitív a Today show-ban, de ismerősei közöl néhányan korábban is tudtak róla. Például Han.

“Amikor elmondta nekem, közölte, hogy miatta ne sírjak, nem haldoklik. Kérdeztem, hogyan fertőződött meg, csak vállat vont, hogy szó szerint elb***tam.”

Egy évig nyomozott Charlie Sheen után a National Enquirer magazin, így az már korábban is kiderült, hogy a színész a diagnózis után sem lassított, és rengeteg szexpartnere volt.

“Sok pornós fordult meg nála, néha négyen egyszerre. A nőket tetőtől talpig beborította egy speciális krémmel, amit síkosítónak használt.”

Ez azonban csak apróság ahhoz képest, amik még kiderültek. Korábban már Charlie Sheent szexuális zaklatásért beperelte a fogorvosa, de most egyre-másra derülnek ki a színész titkai.

  • Charlie Sheen egy ismert meleg hollywoodi férfival találkozgatott, és a vad éjszakákról házi szexvideókat készítettek.
  • A színész undorító dolgokat követelt az egyik transzszexuális szeretőjétől, aki végül videóra vett mindent, és ezzel zsarolta a sztárt.
  • Sheen egyik ismerőse 2009 karácsonyán együtt vakációzott a színésszel és akkori párjával, Brooke Muellerrel Aspenben. A buli végül az ágyban végződött, de Sheen felidegesítette magát, megragadta a barátnője torkát, az ágyhoz kötözte, majd hozott egy kést és a torkának szorítva azzal fenyegette, megöli. “Brooke rengeteg szexvideót készített, és Aspenben megfenyegette Charlie-t, hogy nyilvánosságra hozza, ezért tört ki a balhé.”
Kiderültek Charlie Sheen undorító titkai

Az ügyvédek szerint a leírások meg sem közelítik a valóságot, és valószínűleg a nyilvánosság kizárásával lesz bírósági tárgyalás, ha odáig jut Charlie Sheen ügye, akit a HIV-botrány óta többen bepereltek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top