nlc.hu
Sztárok

Így néz ki ma Ellen Pompeo, a Grace klinika sztárja

Felismered? Így fest ma Meredith Gray, azaz Ellen Pompeo

Tizenkilenc évadon át játszotta ezt a szerepet, sokan ma is ezzel a karakterrel azonosítják.

Ellen Pompeo filmes színésznőként kezdte a karrierjét. Első komolyabb szerepe a Holdfényév című filmben volt Jake Gyllenhaal, Dustin Hoffmann és Susan Sarandon oldalán, mellyel nagyobb hírnévre tett szert. A nagy áttörést viszont a Grey’s Anatomy, azaz A Grace klinika hozta, mely 2005-ben indult hódító útjára. Ám hiába a világsiker, ha a filmes szerepek alábbhagytak. Míg Patrick Dempsey és Katherine Heigl rengeteg felkérést kapott, addig Pompeo nem, ami egy ideig ugyan rosszul érintette, végül megbékélt a helyzettel.

Ellen Pompeo

Ellen Pompeo (Fotó: Michael Desmond/Disney General Entertainment Content via Getty Images) ELLEN POMPEO

Boldog házasság, aztán jöttek a gyerekek

Chris Ivery zenei producerrel 2006. november 10-én jegyezték el egymást, majd 2007. november 9-én össze is házasodtak. Aztán jött a családalapítás: 2009. szeptember 15-én a színésznő életet adott az első gyermekének, egy kislánynak, aki a Stella Luna nevet kapta. 2014. október 2-án született meg a házaspár második gyermeke, akit béranya hozott a világra, és a Sienna May nevet kapta. Harmadik gyermekük is béranya által született, méghozzá 2016. december 29-én, és fiúként az Eli nevet kapta. Érdekesség, hogy a hivatalos Instagram-oldalán ezt írja magáról a bemutatkozásban: nem igazi orvos, és személyi asszisztens Stella Luna, Sienna May, és Eli Christopher számára, akik ugye a gyerekei.

A színésznő és férje két évvel ezelőtt:

Visszatérhet A Grace klinika 20. évadában?

Bár Ellen Pompeo elbúcsúzott a sorozat rajongóitól a 19. évad utolsó epizódja előtt, a hírek szerint a 20. évadban várhatóan legalább két epizódban szerepelni fog még. „Soha nem fogok igazán eltűnni, amíg a sorozat adásban van” – mondta korábban a Deadline-nak a sztár. Az új évad premierje 2024. március 14-én lesz – írja a Good Housekeeping.

Kávézáson kapták Los Angelesben

A színésznőt a minap fotózta le pár paparazzi, a róla készült friss képeken pedig először fel sem ismertük. Íme pár felvétel Ellen Pompeo múltjából, és jelenlegi megjelenéséről.

Ellen Pompeo
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top