Balázs Andi is tagja lesz az ország első női reggeli rádióműsorának

S.D.V. | 2024. Február 02.
Pálfi Éva, Balázs Andi és Argyelán Kriszta azt ígérik, hogy menő témákkal várják a hallgatókat.

3 karakteres, saját jogán sikeres NŐ fedi fel legbizalmasabb titkait úgy, hogy közben segíti a nőket ebben az  extrém gyorsan változó világunkban magabiztosan eligazodni. Hölgyeim, töltsétek velünk a reggelt, biztosak lehettek benne, hogy csupa mosoly lesz a tükör, ha belenéztek – olvasható a Valódi Nők vezetű oldalon. A három műsorvezető február 5-től minden hétköznap reggel 7 és 10 között lesz hallható a Manna FM-en.

„A forgatások miatt nem volt ritka, hogy fél öt előtt kellett kelnem, ráadásul vidéki lány vagyok, nem vagyok későn kelő típus. Nagyon izgatottan várom ezt a számomra új kihívást, mert ilyenben még nem volt részem. A műsor annak ellenére, hogy leginkább a nőkről szól, túlmutat majd a női csacsogáson, és nagyon gondolatébresztő lesz. Igazodunk a napi történésekhez, hírekhez is, de nőként, női szemmel látunk rá a problémákra és azok megoldására is. De nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is érdekes, tanulságos lesz a műsor, hiszen egy kicsit közelebb juthatnak hozzánk, ahhoz, hogy milyen a gondolkodásmódunk, ami segít jobban megismerni minket” – mondta az új szereppel kapcsolatban az időnként szorongással küzdő Balázs Andi, melyet a story.hu szemlézett.

Balázs Andi (Fotó: TV2)

„Nagyon jól működünk együtt, noha teljesen különbözőek vagyunk, éppen ezért nem is értünk egyet mindenben, de nagyon érdekes más megközelítésből is végiggondolni a dolgokat. Rengeteg témát fogunk érinteni, szóba kerülnek intim dolgok, munkával, magánélettel, öregedéssel kapcsolatos történések is. Éppen attól lesz majd olyan színes és izgalmas a műsor, hogy mindhárman más karakterek vagyunk. Andi inkább a vicces, csipkelődő karakter, Kriszta egy cuki szeretetgombóc, én pedig leginkább az egyensúlyra ügyelek majd. Egy azonban biztos: mindhárman bevállalósak vagyunk a témákat illetően”nyilatkozta Pálfi Éva. 

Pálfi Éva, Balázs Andi és Argyelán Kriszta (Fotó: MTAphoto – Maklári Tót Attila)

Argyelán Kriszta szintén eltökélt 

A műsorvezető régi motorosnak számít a szakmában, ő ezekkel a gondolatokkal vág neki az új feladatnak:

„Mindenképpen hiánypótló lesz ez a műsor, hisz sok olyan témát érintünk, amikről sok nő még ma is azt gondolja, nem szabad vagy nem lehet beszélni róla. Lesz szó a menopauzáról, de arról is, hogy miért keresnek sok munkahelyen még ma is kevesebbet a nők, mint férfi kollégáik, de arról is szót ejtünk, vajon miért nincs egy mai pénzérménken sem női történelmi személy képe. Nyíltan, de nem sértő vagy bántó módon beszélünk azokról a problémákról, jelenségekről, amelyek meghatározzák a mai nőket és talán utat mutatunk néhány régi, berögzült sztereotípia megdöntésében” – magyarázta Kriszta. 

Exit mobile version