nlc.hu
Sztárok

Balázs Andi nem gondolja, hogy jó színész lenne

Balázs Andi: „Soha nem hiszem azt, hogy jó színész vagyok”

A színésznő nem akármilyen kijelentést tett Geszti Péternek az Adom a napom stúdiójában.

Az Adom a napom 3. évadának ötödik vendége Balázs Andi volt, akit Geszti Péter nagy szeretettel hívott meg a műsorába. A színésznő egyébként nem először szerepelt benne, ugyanis korábban már rapper barátját, Curtist is köszöntötte a műsorban. Most azonban számos izgalmas részlet kiderült a róla szóló adásban, mint például az, hogy keresztlánya minden egyes anyák napja alkalmán felköszönti vagy az, hogy mi a közös pont benne és Geszti Péterben

Balázs Andi

Balázs Andi (Fotó: TV2)

„Soha nem hiszem azt, hogy jó színész vagyok”

Andi mindezek mellett a munkájáról is megosztott néhány kulisszatitkot, elárulta például, hogy nem szeretne már kompromisszumokat kötni a színházi munkáiban és egyéb megkereséseiben. Az esti beszélgetés során azt is megosztotta, hogy milyen színésznőnek gondolja magát. 

„Soha nem hiszem azt, hogy jó színész vagyok, még akkor sem, amikor állva tapsolnak a nézőtéren. Én vagyok az, aki százalékolom a teljesítményemet. Azért röhögök ezen, mert múltkor, amikor tényleg ováció volt, őrjöngtek a színházban és a legjobb kritikát leírták, én hazáig sírtam a kocsiban a rakparton, mert szerintem nem voltam jó a második felvonás elején…”

Szóval ott még nem tartok, hogy azt mondjam magamról, hogy jó vagyok, hanem azt mondom, hogy én egy színésznő vagyok, aki nagyon boldogan színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top