nlc.hu
Sztárok

Balázs Andi önértékelés

Balázs Andi: „Soha nem vagyok magammal teljesen elégedett, 5000 hibát találok magamban”

A színésznő szinte sosem teljesen elégedett a színpadi teljesítményével, mindig talál egy-egy olyan mozzanatot, amelyet ha lehetne, kijavítana.

Balázs Andi sosem titkolta, hogy mindig is voltak, sokszor még most is vannak démonai, amikkel küzd. Ilyen volt régen számára a pánikbetegség, amit sikeresen legyőzött, ebben pedig nagy szerepe volt a színpadnak is. Habár olyan, mintha egyenesen oda született volna: teltházas előadások és vastaps kíséri azokat az estéket, amelyeken színpadra lép. A színésznő ugyanakkor mégsem fürdőzik ebben a sikerben, rendkívül kritikus magával.

Balázs Andrea

Fotó: Schumy Csaba

Még öt évvel ezelőtt is rám szóltak a barátaim, mert nem tudtam kimondani, hogy színésznő vagyok. Mikor rákérdeztek mivel foglalkozom, mindig azt mondtam, hogy színházzal foglalkozom. Nem hittem el, hogy oda tartozom, 21 éve vagyok a pályán, de mindig, folyamatosan tanulok. Sosem vagyok kész” – mondta a Sláger FM-en a színésznő, aki állandóan felülvizsgálja színészi alakításait.

Soha nem vagyok magammal teljesen elégedett, 5000 hibát találok magamban. Nem könnyű velem az élet, elképesztően maximalista vagyok

 – tette hozzá Andi, aki bár örül a vastapsnak, mindig szeretne jobb lenni.

Persze, látom, amikor állva tapsol a közönség, ettől én is felszabadulok. Viszont amikor hazafelé megyek átfut az agyamon, hogy azt a sort másképp kellett volna mondanom. Vagy épp máskor kellett volna becsuknom azt az ajtót. Persze ezeket csak én veszem észre, de annyira szeretnék jót adni, hogy a közönség elhiggye, amit lát és arra a két és fél órára megfeledkezzen arról, ami kint van, hogy emiatt rendszeresen felülvizsgálom a játékom” – árulta el S. Miller Andrásnak Balázs Andi.

A teljes beszélgetést ITT lehet visszahallgatni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top