nlc.hu
TV-sztárok

Balázs Andi a szorongásról

Balázs Andi a nehézségeiről vallott: „A napi szorongásaim velem vannak”

Küzd azért, hogy jobban legyen.

Balázs Andrea sosem titkolta, régóta küzd pánikbetegséggel. A színésznő korábban az nlc-nek mesélt arról, 12 évvel ezelőtt hogyan jelentkezett nála az első roham és mi segít neki akkor, amikor eluralkodik rajta a pánik.

Balázs Andi

Fotó: Schumy Csaba

Nehéz azt elfogadni, hogy azt mondják, „csak” pánik. Mivel én érzem a tüneteket, én érzem a fülzúgást, érzem ezt a fajta rosszullétet. De egy idő után az ember már tudja, hogy ez „csak” egy pánikbetegség, és emlékeztetni tudja magát, amikor jön a rosszullét, hogy ez pánikolás, és csak mély levegőt kell vennem, valamint lebeszélnem a saját agyamat arról, ami éppen történik

– nyilatkozta akkor Andi. 

Természetesen ma már jobban kordában tudja tartani a rátörő érzéseket, de mint minden embernek, neki is vannak nehezebb pillanatai. A Celebrandi szenzációs recepciósától most Instagram-oldalán, 24 óráig elérhető történetében kérdezte meg egy követője, hogy érzi magát. 

„Történt mostanában kiábrándító rossz dolog velem, ami bevallom, hogy megvisel. Mivel még mindig hiszek benne, hogy minden hepe után hupa jön, így bizakodó vagyok. Vannak szomorkás pillanataim és a napi szorongásaim is velem vannak, de próbálkozom a dolgok jó oldalát nézni” – érkezett az őszinte válasz Anditól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top