nlc.hu
Sztárok

Elvesztette a hallását Bodnár Attila

Megsüketült Bodnár Attila a Covidtól, teljesen kétségbe van esve a Modern Hungária énekese

Az énekes karácsony óta küzd a vírusfertőzés szövődményeivel.

Másfél hónapja – a Covid-fertőzés szövődményeként – részben elvesztette a hallását Bodnár Attila. A többszörös arany- és platinalemezes énekes, a Modern Hungária alapítója retteg attól, hogy emiatt fel kell adnia a zenélést – írja a Blikk.

Bodnár Attila

Bodnár Attilának a zenei karrierjébe kerülhet a Covid-szövődmény – Forrás: TV2 / Mokka – videó  (2023.09.15.-i adás)

A Covid idegi hallásvesztést eredményezett nálam, miközben nem hallom jól a kívülről érkező hangokat, belül folyamatosan szól a fejemben meg a fülemben egy sípoló, sziszegő hang” – panaszkodott a bulvárlapnak Bodnár Attila, aki 34 év után tavaly újjáalakította a Modern Hungáriát.

Elmondása szerint a jövő héten megy nyaki ultrahangos vizsgálatra, február közepén pedig koponya MR-re, hogy kiderítsék, ideiglenes-e a baj, avagy maradandó elváltozásokról van szó. „Ez utóbbi végzetes lenne, hiszen énekes vagyok, szükségem van a tiszta hallásomra. (…) Ha a gondviselés nem adja vissza a hallásomat és nem múlik el a fejemből a sziszegés, sípolás, befejezhetem a zenei pályafutásomat” – nyilatkozta megtörve az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top