nlc.hu
Sztárok

Bodnár Attila hallásvesztése

Még mindig nem jött vissza Bodnár Attila hallása – az énekes fél, hogy örökre megsüketült

Nem javul a Modern Hungária alapítójának az állapota, továbbra is folyamatosan zúg a füle.

Másfél hónapja részben elvesztette a hallását Bodnár Attila. A népszerű, többszörös arany és platinalemezes dalszerző és énekes, a Modern Hungária alapítója karácsony óta szenved és harcol a Covid-fertőzés szövődményeivel, amelyre egyelőre nincs megoldás. Folyamatosan zúg a füle Bodnár Attilának, aki attól retteg, hogy emiatt fel kell adnia az éneklést.

Bodnár Attila,

Bodnár Attila teljesen kétségbe van esve – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

“Ami picit kecsegtet, hogy amikor este lefekszek és úgy helyezkedek, hogy szabadok legyenek az az erek, akkor elhalkul egy csöppet” mondta el a Tények Pluszban az énekes, aki – sok más vizsgálat után – a budapesti Semmelweis Egyetem fül-, orr-, gégészeti klinikájára is kapott beutalót. Ott kiderült, hogy nyaki gerincmeszesedés, vállizom merevedés és érrendszeri probléma is fennáll nála, mindezekre, valamint a legyengült immunrendszerére a Covid “rátette a hatást”.

A szakorvos azt tanácsolta az énekesnek, hogy amennyiben meg szeretne szabadulni a fülzúgástól, sokat tornázzon, mozogjon, és lassan vissza fog állni a szervezetének az eredeti egészséges állapota. Ugyanakkor egy szigorú diétát is ajánlott Bodnár Attilának. “Innentől kezdve se cukor, se csoki, se kávé, se sör” – vázolta fel új étrendjét az énekes.

A fülzúgás egy igen kelletlen dolog, a világon legalább 50 millió embert érint. Legtöbbször egy teljesen szubjektív zaj, amelyet csak az hall, aki rendelkezik vele. A fülzúgás önmagában nem betegség, hanem gyakran egy másik egészségügyi probléma tünete. 

Bodnár Attila számára azért is fontos a mielőbbi felépülés, mert hamarosan útjára indul a Modern Hungária Sláger Show is, továbbá dolgoznia kell a tánckarral, valamint folyamatosan gyártania kell a Zenebutik csatornán futó műsorait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top