nlc.hu
Sztárok

Már készül Quentin Tarantino utolsó filmje

Brad Pitt is feltűnik Quentin Tarantino utolsó filmjében

A produkció The Movie Critic néven kerül majd a mozikba.

Quentin Tarantino már hosszú évek óta hangoztatja, hogy a 10. filmje lesz az utolsó, és (ha a Kill Bill két fejezetét egynek számoljuk) már 9-nél tart, így a következő nagy dobása a búcsú is lesz egyben. A Deadline számolt be róla, hogy a tavaly decemberben a 60. születésnapját ünneplő Brad Pitt is szerepelni fog a produkcióban. A színész a Volt egyszer egy… Hollywood után dolgozik majd újra együtt a legendás rendezővel. A hírek szerint a film a 70-es évek Kaliforniájában játszódik majd, és egy pornómagazin filmkritikusáról szól.

Quentin Tarantino és Brad Pitt

Quentin Tarantino és Brad Pitt (Fotó: Northfoto)

A további szereposztásról egyelőre nincsenek információk, ahogy arról sem, hogy Pitt milyen karaktert alakít majd. Quentin Tarantino egyébként 2012 óta rendszeresen beszél nyilvánosan arról, hogy a tizedik filmje után nyugdíjazza magát. A rendező 2009-ben ismerkedett meg Daniella Pickkel, Svika Pick (Tzvika Pick) izraeli énekes-dalszerző lányával, akitől két gyermeke is született

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top