nlc.hu
Sztárok
A Nemzeti Színházban megsérült színészek állapota

Aggódik a keze miatt a Nemzetiben megsérült Horváth Lajos Ottó

Még mindig nem kapott kártérítést a két színész.

Lassan 3 hónapja már, hogy Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó közel 3 métert zuhantak a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadásában. A vizsgálat és a nyomozás azóta is tart, ameddig nem jutnak eredményre, a kártérítést sem utalják a színészeknek – értesült a Blikk.

Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia William Shakespeare A vihar című komédiájának próbáján a Nemzeti Színház nagyszínpadán 2019. december 19-én – Fotó: MTI/Soós Lajos

Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia William Shakespeare A vihar című komédiájának próbáján a Nemzeti Színház nagyszínpadán 2019. december 19-én – Fotó: MTI/Soós Lajos

Horváth Lajos Ottónak az egyik keze, Szász Júliának pedig a lába és a bordái sérültek meg. Dolgozni nem tudnak, valószínűleg az idei évadban már nem tér vissza egyikük sem a színházba. Mindez komoly anyagi kiesést jelent nekik, főleg, hogy még mindig nem kaptak kártérítést. Az alapfizetésükből, valamint a tartalékaikból élnek, illetve a családjuk is segíti őket anyagilag.

A bulvárlap információi szerint Horváth Lajos Ottó továbbra is lelkiismeret-furdalással küzd, illetve aggódik a sérült keze miatt, hogy valaha tudja-e még használni. „Sajnos, nem úgy gyógyul, ahogyan azt várták” – árulta egy színházi bennfentes, aki úgy tudja, Szász Júlia idővel majd nyilatkozna a balesetről, ám erre még képtelen, mert nem tudja felidézni úgy a történteket, hogy közben ne omlana össze. Különösen a kórházban töltött időszak volt számára megrázó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top