nlc.hu
Sztárok

Tina és Emilio a gyomorműtétről

Egy percet sem tudott aludni gyomorműtétje előtt Emilio felesége, Tina

A családanya és férje úgy döntöttek, Törökországban kés alá fekszenek, hogy műtéti beavatkozással még hatékonyabb legyen a fogyásuk.

Régóta tervezgette a közös műtétet Tina és Emilio, akik 2024-ben döntöttek úgy: orvosi beavatkozást vesznek igénybe fogyásuk hatékonysága érdekében. A házasok ezért Törökország felé vették az irányt, hogy egymást váltva átessenek a gyomorműtéten.

Jellinek Tina

Jellinek Tina (Fotó: Drága családom)

Egy percet sem aludtam, mielőtt kiutaztunk. Nem félek, inkább az adrenalin dolgozik bennem. Tudom, hogy a lehető legjobb kezekben vagyunk és minden rendben lesz. Ráadásul itt van a férjem, akivel együtt vágunk bele ebbe az egészbe. Így az igazi

 – mondta a Drága családomban Tina, akinek férje is nagy izgalommal várta a nagy napot.

„Ezt már régóta terveztük, elég volt a súlyunk fel-le ugrálásából. Ez a gyomorműtét már régóta váratott magára. Az, hogy Tinával egyszerre vállaltuk, erőt ad. Ha egyikünknek nehezebb lesz, itt van a másik, hogy támogassa. Így volt ez akkor is, amikor levették a vért műtét előtt. Tina kicsit megszédült, mert nagyobb mennyiséget vettek le. Jó, hogy végig itt lehettem mellette ezekben a pillanatokban is” – árulta el a Sláger TV-n Emilio. 

Emilióék Törökországban estek át a beavatkozáson, amiről a közösségi oldalukon is beszámoltak. Az énekesnek a 15 éve bent lévő gyomorgyűrűjét távolították el, és emellett egy gasrtic bypass testsúlycsökkentő operáción is átesett: 3 órán keresztül feküdt a műtőasztalon, de szerencsére a műtét komplikációmentesen lezajlott. Tinának pedig az operáció során egy több mint 8 évvel ezelőtti gastric sleeve-et (csőgyomrot) alakítottak át gastric bypassá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top