nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese a párkeresésről

Sáfrány Emese elárulta, milyen férfira vágyik

Határozott elképzelése van a jövőbeni párkapcsolatáról.

Sáfrány Emese egyedülálló anyaként is megtalálta az egyensúlyt a munka és a magánélet között. A sztáranyuka jelenleg szingli, de azt pontosan tudja, milyen férfit szeretne maga mellé. „Nyitott vagyok, de nem szoktam az egyik kapcsolatból a másikba ugrani” – vallotta be a Borsnak.

Sáfrány Emese

Jelenleg szabad Sáfrány Emese szíve – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2023.03.30.-i adás)

Úgy érzi, eddig alacsonyak voltak az elvárásai, mostanra viszont már teljesen kikörvonalazódott, hogy mit szeretne és mit nem. „Most már olyan férfit keresek, akiben egyben találom meg azokat a dolgokat, amire én vágyom” – jelentette ki a bulvárlapnak Sáfrány Emese.

A légtornász 2022 tavaszán költözött külön kisfiának édesapjától, Hornyák Ádámtól, akivel 4 évig volt együtt. Elmondása szerint egy ideig próbálta menteni a kapcsolatukat, ami szerinte nem miatta ment tönkre. „Azért az egy mélypont volt bennem, hogy egy párhónapos kisbabával maradtam egyedül. Ez is egy ilyen opció volt, hogy na jó, ezt is nézzük meg, hátha segít” mesélte utólag Sáfrány Emese, aki a szakításuk után új párra talált Inti (Zuber Krisztián) személyében, viszont alig egy év után, 2023 májusában véget ért a kapcsolatuk. A sztáranyuka azóta szingli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top