nlc.hu
Sztárok

Palcsó Tamás akkor és most

Így él 20 évvel a Megasztár után Palcsó Tamás

Egy időben Palcsó Tamás a bulvármagazinok állandó szereplője volt, azonban az elmúlt években szinte alig lehet hallani felőle.
Palcsó Tamás

Palcsó Tamás 2004 őszén került a köztudatba, amikor elindult a Megasztár második szériájában. A műsorban egészen a döntőig menetelt, ott azonban Caramel bizonyult a jobbnak, így a szépen csillogó ezüstéremmel távozhatott. Az énekes népszerűsége ezzel együtt is vitathatatlan volt, tinilányok tucatjai reménykedtek abban, hogy a szerény fiú szívét elnyerhetik, azonban volt valaki, aki mindenkit beleelőzött: Tóth Gabi. Talán már nem is emlékszel, de ők ketten egy ideig egy párt alkottak.

A Megasztár után Tomi első lemeze is kijött, sőt, szerepet kapott az 56 csepp vér című rockmusicalben is. A hirtelen jött siker hamar teherré vált a számára, arra, hogy változtatnia kell, 2008-as autóbalesete ébresztette rá. Ekkor ült vissza az iskolapadba, hogy a zenélés mellett diplomát is szerezzen, és visszaköltözött a szülői házba is. 2017-ben így nyilatkozott: „Most is itt élek a nagyszüleimmel, a szüleimmel és a testvéremmel. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy nekem saját lakást kellene vennem.”

Palcsó Tamás jelenleg a Dolly Plussz egyik énekese, ami pedig a magánéletét illeti, arról nem szívesen nyilatkozik, de egyes források úgy tudják, hogy a 37 éves énekes boldog kapcsolatban él. Emlékszel még, hogyan ismertük őt meg?

Palcsó Tamás
Megnézem
Összes kép (6)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top