nlc.hu
Sztárok
Badár Sándor a jojó-effektusról

Évek óta küzd a jojóeffektussal Badár Sándor

Születésnapjára kicsit felfüggeszti a fogyókúráját a színész, humorista.

Évek óta küzd a jojóeffektussal Badár Sándor: hol sikerül leadnia a fölösleges kilóit, hol újra felszaladnak rá. „A jojó jelen van az életemben, de lehet, hogy ez már így is marad. Én a kilókkal küzdök a ráncaim ellen, mert ha van rajtam plusz, az arcom is kisimul” – nyilatkozta a Blikknek az éppen ma 60 éves színész, humorista.

Badár Sándor,

Badár Sándor A Konyhafőnök VIP 7. évadában, 2022-ben – Fotó: Sajtóklub

Diéta ide vagy oda, az biztos, hogy a születésnapja alkalmából egy hétre biztosan felhagy a kilók elleni küzdelemmel azért, hogy legfelhőtlenebbül ünnepelhessen a barátokkal. „Az alkoholnak köszönhetően biztosan több lesz a cukorbevitel, mint általában” – jegyezte meg.

Badár Sándor szerint minden esélye megvan arra, hogy a családtagjaihoz hasonlóan ő is szép, hosszú életet élhessen. Állítása szerint a vidámság és a barátok, a család a hosszú élet titka. „Nem kell mindig aggodalmaskodni, inkább pozitívan kell megközelíteni mindent” – hangsúlyozta a humorista, aki a gyógyszerek helyett inkább a természetgyógyászatban hisz.

Három évvel ezelőtt amúgy komoly depresszióval küzdött, miután kétszer is elkapta a koronavírust. „Soha nem voltam még ennyire mélyen lelkileg, ezt pedig a vírus számlájára írom és a bezártságéra. Hiszen önkéntes karanténba vonultam. (…) Annyira mélyen voltam érzelmileg, hogy úgy éreztem, az sem érdekelne, ha meghalok. Bár még sosem voltam depressziós, ebből tudtam, hogy nagy a baj” – vallotta be akkor Badár Sándor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top