nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior szabálytalankodása

Megint szabálytalanul vezetett L.L. Junior és még dicsekedett is vele

Öt hónappal ezelőtt már megbüntették a zenészt.

A 110 ezres bírság után megint szabályt szegett L.L. Junior – írja a Ripost. A rapper autóvezetés közben mobilozott, és az erről készült fotót még ki is posztolta

L.L. Junior,

L.L. Junior – Forrás: TV2 / Vigyázat, gyerekkel vagyok! (2023.01.23.-i adás)

L.L. Junior mostanában egy körülbelül 100 millió forint értékű hófehér Rollce Royce-szal szeli az utakat. Mint a közösségi oldalára feltöltött fotón jól is látszik, hogy a felvétel egyértelműen a zenész autójában készült, az elmosódott háttérből pedig arra lehet következtetni, hogy a kocsi a telefonálás pillanatában éppen mozgásban volt – jegyzi meg a bulvárlap.

L.L. Junior amúgy legutóbb tavaly szeptemberben 9 büntetőpontot és 110 ezres bírságot kapott azért, mert Budapest belvárosában a Petőfi hídon száguldozott a zenész barátjával, G.w.M-mel együtt. A történtek után L.L. Junior elnézést kért mindenkitől, akit megbotránkoztatott  az „esetlegesen negligenciát sugalló” videóval. „Nem volt sem versenyzés, sem »jaszkarizás«, sem erre biztató célunk a fiatalok felé” jelentette ki akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top