nlc.hu
Sztárok

Xenia szász hercegnő meztelenül a címlapon

Meztelenül került címlapra Xenia szász hercegnő

Ő az első arisztokrata származású címlaplány, aki így látható a világhírű magazin hasábjain.

Xenia Florence Gabriela Sophie Iris szász hercegnő történelmet írt a fotózással. A magazinnak azt mondta, hogy szerinte uralkodói ősei határozottan helyeselték volna a döntését. A 37 éves hercegnő dédapja III. Frigyes Ágost, Szászország utolsó királya volt. Xenia a magazin német kiadásának márciusi címlapján látható, méghozzá meztelenül. „Nem kell alkalmazkodni a a trendekhez, és nem kell megműttetni a tested csak azért, hogy valakinek örömet szerezz” – nyilatkozta a lapnak azzal kapcsolatban, hogy mit gondol a testéről. „Vannak striáim, és büszkén mutatom meg őket.”

Xenia szász hercegnő

Xenia szász hercegnő (Fotó: Profimedia)

A hazájában énekesnőként, íróként és reality-sztárként írnak róla. Olyan személynek ismerik, aki imádja az életet, sokat bulizik, és egyáltalán nem követi a családi hagyományokat. Szerinte dédapja támogatta volna a fotózásban. „Nagyon humoros és szerethető embernek írták le őt számomra, tehát határozottan jóváhagyta volna a dolgot” – mondta a hercegnő. A Page Six a cikkében arról ír, hogy Xenia sok bajt okozott már a családjának, a fotókat pedig elítélik.

Íme az említett címlap:

Arról is vallott, hogy „állandóan előítéletek ellen kell küzdenie” a származása és a kinézete miatt, de ezekkel a képekkel szeretné bebizonyítani, hogy ő nem csak egy hercegnő a sokból. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top