nlc.hu
Sztárok

Gyászol Geszti Péter

Gyászol Geszti Péter

Geszti Péter szomorú hírt tett közzé közösségi oldalán.

Geszti Péter a közösségi oldalán tudatta a szomorú hírt, meghalt az édesanyja. Az ország Márta nénije 90 éves volt – szúrta ki a Blikk.

Geszti Péter gyászol

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

“Szomorú szívvel írom le, hogy Márti, Mártuska, Márta, Mama, Márta néni néven szólított édesanyám váratlanul befejezte földi pályafutását. Nehéz és küzdelmes élete volt, de nagy adománya, a humorérzéke az út végén sem hagyta cserben, és az élet iránti rajongás akkor sem halkult el benne, amikor már nem élhetett teljes életet. “Segítette őt a tudat, hogy nemcsak a családja szerette, de tízezrek zárták szívükbe távolról, láthatatlanul. Tudom, hogy nem halunk meg addig, amíg emlékeznek ránk, és tudják a nevünket. Biztos vagyok benne, hogy a Mama még hosszú évtizedekig él majd sokunk emlékezetében Kérem a sajtó munkatársait, hogy engedjék nyugodtan gyászolni a családunkat! Köszönöm.” – írta Geszti Péter.

Geszti Péter feleségével közösen dolgoznak, inspirálják egymást. 15 éve élnek boldog házasságban.

„Azt látom, hogy a párok gyakran elveszítik a közös célokat egy idő után. Van a közös gyerek, a közös nyaralások, de sokszor nem nagyon marad más. Nekünk sok olyan közös dolgunk van, ami mindkettőnket érdekel, jó értük lelkesedni, ezért több ponton kapcsolódik az életünk egymáshoz hosszabb távon” – mondta korábban Geszti Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top