nlc.hu
Sztárok

Kökény Dani a nyereményéről

Nem herdálta el 10 millió forintos nyereményét a Sztárban Sztár leszek! 19 éves győztese

Sok fiatal nem így tett volna.

Kökény Dani 2022-ben nyerte meg a Sztárban Sztár leszek! című műsort, amely egy 10 millió forintos fődíjjal és lemezszerződéssel járt. Dani akkor még kiskorú volt, így több hónapot kellett arra várnia, hogy végre megkaphassa a nyereményét. 

Kökény Dani

Fotó: TV2

Éppen egy évvel ezelőtt, február 12-én töltötte be 18. életévét, így végre hozzájuthatott a pénzhez. Fiatalkorából kiindulva, sokan azt gondolnák, már egy forint sincs meg abból a pénzből, amire most rácáfolt a fiatal tehetség. 

Alapjáraton úgy látom, hogy az élet nagy tanulság volt számomra, mert meg kellett tanuljam azt, hogy a pénz, az nem egy játék. A műsor főnyereménye tényleg egy hatalmas összeg, és szerintem azt várta tőlem az emberek többsége, hogy egyből el fogom szórni

– kezdte a Borsnak Dani, aki elismerte, nagyon elhivatott a karrierjével kapcsolatban. „Nagyon próbálok vigyázni arra, amim van és tényleg megtenni mindent annak érdekében, hogy tovább tudjak menni a zenei szakmában, és ebből tudjak megélni.”

Az énekes elismerte, jár kísértés azzal, amikor az ember tudja, ott van ennyi pénz a számláján, de ő tudatosan ellenáll ennek, ráadásul erre az összegre inkább befektetésként tekint. 

„Szerintem minden embert megkísért, ha lát egy dolgot a boltban, azt abban a pillanatban meg akarja venni, főleg, ha meg is teheti. Nekem abban volt szerencsém, hogy nagyrészt olyan dolgokra vágytam csak, amik a zenével kapcsolatosak. Minőségi gitár, egy olyan stúdiószett, amivel tudok dolgozni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top